Aanbod

Ontdek ons volledig gamma

Tegelbedrijf Devos heeft een enorm groot aanbod, dit getuigd door de vele verschillende toepassingen én materialen. Van vloertegels tot tabletten en trappen en van een natuursteen uit Italië tot een een bladgouden zellige uit Marokko. Ontek ons aanbod hieronder!

Vloertegels

Bij ons vindt u een enorm ruim aanbod aan alles wat vloertegels is. Ons gamma gaat van een exclusieve selectie natuursteen tot een elegante keramische tegel, telkens in een waaier van kleuren, texturen, patronen en kwaliteiten. 

onze vloertegels

Wandtegels

Een vochtbestendige tegel voor in de badkamer of een gemakkelijk te onderhouden tegel in de keuken? Hiervoor moet je zeker bij ons zijn. Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring welke tegel geschikt is voor welke ruimte. Naast het praktische, kiezen we natuurlijk ook voor een estetische tegel die perfect aansluit aan uw ruimte. Dus voor een gezellige wandbetegeling in de leefruimte zit u ook aan het juiste adres. Simpelweg, u vindt bij ons het product waar uw woning naar verlangde.

onze wandtegels

Parket

Tegelbedrijf Devos heeft voor elke vraag een antwoord. Naast ons tegelaanbod beschikken wij ook over een volledige ruimte aan de nieuwste en mooiste parket vloeren. Authentiek, modern, exclusief... alles wat je maar wilt. Wilt u toch een vloer die makkelijker te onderhouden is? Geen probleem, want wij beschikken ook over keramische parket!

Onze parket

Buitenbetegeling

Vakantie in eigen huis? Deze term bestond bij Devos al langer! Dankzij onze buitenbetegeling brengen wij het perfecte gevoel naar uw tuin. Wij staan in voor de expertise van uw project, wij weten welke dikte tegel u nodig heeft, welke techniek we moeten hanteren, enz. Het enige wat u moet doen is genieten van ons aanbod, en daarna van uw tuin.

Onze buitentegels

Tabletten en trappen

U kunt ook bij ons terecht voor allerhande maatwerk. Een prachtige exclusieve tablet voor uw keuken of een anti-slip keramische betegeling van uw trap? U zit bij ons aan het juiste adres.

Onze tabletten en trappen

Wenst u begeleiding op maat bij het maken van uw keuze?

Nood aan advies door een expert voor uw project? Aarzel niet om een afspraak te maken in de showroom, dan helpen wij u met plezier verder.

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×