Aanbod Parket

Parket

Met keuze uit keramisch parket en houten parket tover je je woning in no-time om tot een gezellige en warme plaats. Ideaal is dat je met gemak vloerverwarming onder je parketvloer kan installeren. Een authentieke look en feel in jouw woning, die letterlijk en figuurlijk voor warmte zorgt!

Materialen

Houten parket

Parket zorgt voor een zeer huiselijke, warme en authentieke sfeer in je woning. Tegenwoordig is de installatie van parket ook heel wat gemakkelijker, doordat er reeds legklaar parket op de markt is. Hierop zijn reeds de nodige bewerkingen al gedaan en na het installeren kan je dus meteen genieten van uw nieuwe parket. Je mag er dus meteen op lopen. Houtparket is ook zeer eenvoudig vlekbestendig te maken. Dit kan door het af te schuren en daarna in verschillende lagen te vernissen. Een andere oplossing om vlekken uit je parket te krijgen is door het te behandelen met parketpoeder.

Keramisch parket

Keramisch parket is vergelijkbaar met gewone keramische tegels een biedt net zoals deze, enorm veel voordelen. Het is slag- en krasvrij, makkelijk in onderhoud én je kan dezelfde texturen bekomen als gewone parket. Keramische parket kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Keramisch parket is vorstvrij en dus ideaal om je terras mee te betegelen. Dit zorgt ervoor dat je met deze tegel een mooi geheel kan vormen in uw woning.

Niet gevonden wat u zocht? Meer info?

Niet gevonden op onze website wat u wenst? Neem snel contact op met ons, we zullen u zeker kunnen verder helpen!

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×