Aanbod Wandtegels

Wandtegels

Een wandtegel wordt vaak gekozen in functie van de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Een vochtbestendige tegel bijvoorbeeld in de badkamer, een gemakkelijk te onderhouden tegel in de keuken... Naast het praktische, kiezen we natuurlijk ook voor het estetische. Daarom is ons gamma ook zo enorm uitgebreid, marokkaanse zelliges, zachte pebbles, of duizenden kleuren mozaïeken.

Materialen

Natuursteen

Geen enkele natuursteen is hetzelfde. Dit product wordt ontgonnen uit rotsen en platen, waardoor het product dus altijd verschilt. Een persoonlijke aanpak zien wij dus als een echte must. Samen met onze leveranciers gaan wij wereldwijd op zoek naar de meest exclusieve en kwaliteitsvolle natuurstenen die passen binnen uw concept!

Keramisch

Een keramische tegel is genieten van een prachtige look zonder zorgen. Door het bakproces zijn deze tegels zeer hard en sterk, waardoor deze ook kras- en slijtvast zijn. Om een egale ruimte te bekomen houden wij ook sterk rekening met de kleur van de voeg. Uit onze waaier aan veertig kleuren vinden wij vast wel de tint die past bij uw tegel.

Pebbles

Onze Pebblesreeks is afkomstig uit Polynesië en creëert een warm vakantiegevoel door de zachte vormen van de keien. Deze rivierkeien zijn uniek in ons assortiment en zowel vol als plat te verkrijgen in diverse kleuren. Naast het feit dat het enorm gezellig oogt, is het ook een zeer handig product aangezien het van nature een anti-slip effect heeft.

Mozaïek

Mozaïek, het is en blijft een prachtig product. Het levendige karakter van de kleine steentjes zorgt telkens voor een unieke uitstraling. Mozaïek is bij ons te verkrijgen in verschillende uitvoeringen zoals glas, parelmoer, keramiek, natuursteen en telkens in tientallen kleuren. Dit zorgt ervoor dat u telkens de sfeer kan bekomen die u wenst te verkrijgen. De vele kleuren en effecten dat mozaïek creëert zorgt telkens voor een persoonlijke en unieke touch voor uw project.

Zelliges

Zellige, of Zellij in het Arabisch, is een authentieke Marrokkaanse mozaïekvorm uit de Fez-regio. De klei wordt gekneed met water en de hand, om daarna aan open lucht te drogen vooraleer het wordt gebakken. Bij de afwerking wordt er een laagje glazuur aangebracht, waar wij honderderen kleuren in ons gamma van hebben, en ter afwerking wordt iedere tegel schuin afgekapt, hierdoor kunnen ze bijna vrijwel zonder voeg geplaatst worden. Wat Zellige uniek maakt, is dat elk tegeltje verschillend is van elkander en dat er een zeer luxueuze en Oosterse uitstraling gecreëerd wordt.

Niet gevonden wat u zocht? Meer info?

Niet gevonden op onze website wat u wenst? Neem snel contact op met ons, we zullen u zeker kunnen verder helpen!

Specials

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×