Aanbod Buitenbetegeling

Buitenbetegeling

De juiste buitenbetegeling zorgt ervoor dat je tuin net dat tikkeltje meer vakantie uitstraalt. Belangrijk om weten is dat buitenbetegeling dikker is dan de binnenbetegeling van een huis, maar je kan je keramisch parket van binnen bijvoorbeeld wel doortrekken tot op je terras buiten, dankzij ons uitgebreid aanbod. Benieuwd naar onze buitentegels?

Materialen

Keramische buitenbetegeling

Keramische tegels zijn perfect voor buitengebruik. Ze zijn makkelijk te onderhouden, vorstbending, en beschikbaar in alle mogelijke texturen en kleuren. Hierdoor kan je een mooie moderne look bekomen op uw terras. Daarnaast zijn deze tegels ook vaak beschikbaar voor binnen, wat dus een prachtig geheel vormt voor uw project.

Natuursteen buiten

Natuursteen kan zowel authentiek ogen, als modern. Dit hangt natuurlijk af van de keuze. Het is een prachtig product die al tientallen jaren gebruikt worden en nooit demodeerd. Denk maar aan graniet, blauwe steen,.. en nog veel andere soorten natuursteen, allemaal bij ons te verkrijgen. Laat u inspireren door ons terraspark bij de showroom.

Interesse in een samenwerking?

Wenst u graag meer informatie over onze producten, onze service of onze diensten? Of heeft u nood aan advies in een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×