Aanbod Vloertegels

Vloertegels

Een klassieke natuursteen vloer, of eerder authentieke cementtegels? Of houdt u het toch liever bij keramische tegels? De keuze van uw vloer bepaalt voor een groot deel de look van uw woning. Bij Tegelbedrijf Devos kunt u op ons ervaren team steunen om u te helpen bij het maken van de correcte keuze. Wij houden rekening met de verschillende elementen in de woning, want enkel een samenspel van smaken en kleuren zorgen voor een geslaagd interieur.

Materialen

Natuursteen

Deze karaktervolle tegel wordt ontgonnen uit rotsen en platen. Natuursteen heeft een uiterst unieke look, doordat iedere steen anders is. Voor natuursteen zoals marmer werken we internationaal, zo kunnen we exclusievere marmer uit Italië bij Devos aanbieden.

Keramisch

Tegenwoordig zijn keramische tegels een perfect alternatief voor natuursteen. Het grote verschil zit hem in onderhoud. Keramische tegels zijn zeer gemakkelijk in onderhoud. Door het bakproces zijn deze tegels zeer hard en sterk, waardoor deze ook kras- en slijtvast zijn. Belangrijk bij keramische tegels is het kleur van het voegsel. In vergelijking met vroeger hebben we een aanbod van maar liefst veertig kleuren. Het juiste kleur bij de juiste tegel, zorgt voor een professionele look.

Interesse in een samenwerking?

Wenst u graag meer informatie over onze producten, onze service of onze diensten? Of heeft u nood aan advies in een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×