Ontdek onze blog

Welkom op onze blog! Hier kan u de meest recente updates terugvinden van ons bedrijf. Of het nu gaat over een nieuw opgestart project, een nieuwe leverancier, een nieuwe levering stalen of gewoon een leuk weetje, je vindt het hier allemaal terug.

We maken ons klaar voor de zomer!

Juni 2024

Tegelbedrijf Devos: Een zomerse update voor jouw terras

Tegelbedrijf Devos, gevestigd in Kortrijk, heeft hun terraspark klaargezet voor de zomer! Met een uitgebreid assortiment aan buitentegels, kun je jouw buitenruimte transformeren tot een vakantieparadijs. Hier zijn enkele highlights:

  1. Keramische buitenbetegeling: Kies uit een breed scala aan keramische tegels die perfect zijn voor buitengebruik. Deze tegels zijn makkelijk te onderhouden, vorstbestendig en beschikbaar in diverse texturen en kleuren. Je kunt zelfs je keramisch parket van binnen doortrekken tot op je terras buiten.

  2. Natuursteen voor buiten: Natuursteen is tijdloos en veelzijdig. Denk aan graniet, blauwe steen en andere soorten natuursteen. 

Of je nu een modern design wilt of een authentieke uitstraling, Tegelbedrijf Devos heeft de perfecte tegels voor jouw terras. Bezoek hun showroom en laat je inspireren!

Nieuwe partner: Invictus vinyl flooring

Mei 2024

Tegelbedrijf Devos en Invictus vinyl flooring: Een perfecte match voor jouw Interieur

In de prachtige toonzaal van Tegelbedrijf Devos schittert nu een opvallende display van Invictus vinyl vloeren. Deze nieuwe samenwerking biedt klanten een unieke ervaring: je kunt een foto van je eigen interieur uploaden, de gewenste vinyl vloer scannen en vervolgens genieten van een fotorealistische weergave van jouw gekozen vloer in jouw eigen ruimte.

Waarom Invictus Vinyl Flooring?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de toonzaal van Tegelbedrijf Devos en ontdek hoe Invictus jouw interieur naar een hoger niveau tilt!

www.invictus.eu

Devos goes viral!

April 2024

Tegelebedrijf Devos: Een Instagram-hit met Cotto Etrusco tegels in een luxueuze badkamer

In het pittoreske Kortrijk, België, heeft Tegelebedrijf Devos de harten van Instagram-gebruikers veroverd met een luxueus uitgevoerde badkamer. De foto van deze prachtige ruimte, betegeld met Cotto Etrusco patroontegels, ging viraal en verzamelde meer dan 3000 likes.

De douchewanden zijn een harmonieus samenspel van design en elegantie. De Cotto Etrusco tegels voegen een tijdloze charme toe aan de ruimte, terwijl de pastelkleurige pebble keien op de vloer een rustgevende sfeer creëren. De badkamer straalt klasse uit en is een oase van ontspanning en comfort.

Tegelbedrijf Devos, gevestigd in Kortrijk, heeft met vakmanschap en oog voor detail deze luxueuze badkamer gerealiseerd. Benieuwd naar meer? Bekijk het volledig project hier!

Julie D.: “De kwaliteit is top en het resultaat is prachtig! Een aanrader.”

De nieuwe huisstijl breidt uit!

Maart 2024

Tegelbedrijf Devos: Een nieuwe look en meer zichtbaarheid langs de R8 in Kortrijk

Tegelbedrijf Devos is een gevestigde naam in de sector, met jarenlange ervaring en een betrouwbare reputatie. Onlangs hebben ze hun huisstijl en website vernieuwd, en nu zetten ze in op meer zichtbaarheid langs de autosnelweg R8 in Kortrijk. Hiervoor hebben ze nieuwe, duurzamere vlaggen laten bedrukken die in het oog springen van elke bestuurder. De contrasterende kleuren en het vetgedrukte logo van Devos, zorgt voor een herkenbaarheid tot kilometers ver!

Tegelbedrijf Devos bouwt aan een groene toekomst!

Februari 2024

Een duurzame toekomst met zonnepanelen en laadpalen

Tegelbedrijf Devos heeft recentelijk belangrijke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf heeft niet alleen zonnepanelen op hun bedrijfspand geïnstalleerd, maar investeert nu ook in laadpalen voor elektrische auto’s. Deze groene initiatieven dragen bij aan een milieuvriendelijke toekomst en maken elektrisch rijden binnen het bedrijf eenvoudiger dan ooit.

De laadpalen zijn strategisch geplaatst op het bedrijfsterrein, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot opladen. Werknemers kunnen hun elektrische auto’s tijdens werktijd opladen, waardoor ze met een volle batterij naar huis kunnen vertrekken. 

Tegelbedrijf Devos toont hiermee niet alleen hun betrokkenheid bij duurzaamheid, maar ook hun vooruitstrevende visie op mobiliteit. Ze zijn een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die streven naar een groenere toekomst. Laten we hopen dat meer organisaties deze weg inslaan en bijdragen aan een duurzamere wereld!

Foto: www.smappee.com

2024: De opstart van onze blog!

Januari 2024

Beste lezers,

We zijn verheugd om onze gloednieuwe blog te introduceren! Bij Tegelbedrijf Devos volgen we geen trends, we creëren ze. Onze jarenlange ervaring en kennis maken ons een betrouwbare partner voor uw project. Met een plaatsingsdienst van maar liefst 30 ervaren werknemers kunnen we uw project perfect inplannen.

In onze blog zullen we maandelijks nieuwe projecten aankondigen, waarbij we trots onze recente realisaties delen. Denk aan luxueuze badkamers, opvallende gevels en meer. Maar dat is niet alles! We houden u ook op de hoogte van nieuwe stalen die in onze toonzaal worden geleverd. Zo kunt u de nieuwste trends en materialen ontdekken:

  • Vloertegels: Ontdek een enorm ruim aanbod, van exclusieve natuursteen tot elegante keramische tegels in diverse kleuren, texturen, patronen en kwaliteiten.
  • Wandtegels: Voor vochtbestendige tegels in de badkamer of esthetische wandbetegeling in de leefruimte, bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Parket: Authentieke, moderne of exclusieve parketvloeren, inclusief keramische parket.
  • Buitenbetegeling: Breng vakantie naar uw eigen tuin met onze buitentegels.
  • Tabletten en trappen: Maatwerk voor uw keuken of trap? Wij hebben het!

Volg onze blog en blijf op de hoogte van alles wat met tegels te maken heeft! Bezoek onze website hier voor meer informatie en contactgegevens.

Met vriendelijke groet, Het Devos-team

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×