Aanbod Tabletten en trappen

Tabletten en trappen

Naast vloer- en wandbetegeling kan je bij ons ook terecht voor trappen en tabletten, beiden te verkrijgen in natuursteen en keramische steen, maar ook voor composiet kan je bij Devos terecht!

Materialen

Maatwerk

Wij bieden verschillende tabletten aan in natuursteen, zoals zandsteen, basalt, kwartsiet, leisteen, kalksteen, graniet en marmer. Onze marmeren tabletten zijn enorm duurzaam aangezien wij deze behandelen tegen vlekken. Naast natuursteen maken we ook werkbladen uit keramiek, wat voor een zeer natuurlijke look and feel zorgt in uw keuken. Een keramiek blad is kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk doordat ze kras-, water- en vlekbestendig zijn. Dat is dus koken zonder enige zorgen! Toch liever een tablet in composiet? Ook dit is mogelijk bij ons. Composiet is in feite een samenstelling van kunststof en natuursteen die door kunsthars worden gebonden. Het grote voordeel hiervanis voornamelijk de hygiëne, door de hoge dichtheid kunnen bacteriën en andere schadelijke stoffen namelijk niet doordringen in het werkblad.

Trappen

Een trap is een belangrijk element in de woning die 2 ruimtes met elkaar verbindt. Vaak is vloerkeuze van de 2 ruimtes verschillend. Dankzij Devos comen we tot een compromis en vindt u het product die perfect past bij beide. Bij Devos tegelbedrijf kan je zowel terecht voor trappen in natuursteen als keramiek. Wij zorgen ervoor, dankzij ons goed geselecteerd kwalitatief gamma, dat uw trap generaties lang kan meegaan. Daarnaast is een trap in natuursteen of keramiek een duurzame keuze. Ook geeft een mooie trap heel wat karakter in uw huis en is de juiste keuze dus belangrijk. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom langs in onze showroom!

Niet gevonden wat u zocht? Meer info?

Niet gevonden op onze website wat u wenst? Neem snel contact op met ons, we zullen u zeker kunnen verder helpen!

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×