Over ons

Tegelbedrijf Devos is een onmisbare naam in de sector, hun jarenlange ervaring en kennis zorgt voor een betrouwbare partner voor uw project. Dankzij hun enorme plaatsingsdienst van 30 ervaren werknemers kunnen zij uw project perfect gaan inplannen. Ze springen er op vele vlakken met kop en schouders bovenuit. Het Kortrijkse tegelbedrijf is gespecialiseerd in vloer en wandbekleding, van natuursteen tot keramische tegels, en nog veel meer. In hun showroom en hun terraspark ontdekt u een gevarieerd en ruim aanbod van zowel klassieke als moderne binnen- en buitenbetegeling. “Dankzij onze ervaring en onze samenwerking met vaste partners, kunnen we mooie collecties voor kleine en grote projecten voorleggen. We volgen geen trends, we maken ze. We lopen ons eigen pad en gaan daarbij zelf actief op zoek naar net die tegel die het verschil maakt voor uw project.” vertelt de zaakvoerder. Het team van interieur adviseurs weet maar al te goed dat een tegel bepalend is voor de look & feel van een project en staat je dan ook bij om de vloer of wandbekleding die past binnen de wensen en de eisen, uit te kiezen. We staan er op om van in het begin, bij het kiezen van de tegel, tot op het einde, de plaatsing van de tegel, betrokken te zijn bij het project.

Afgewerkte projecten

Enkele referenties

“Dat wij van alle markten en sectoren thuis zijn, getuigt van onze indrukwekkende referentielijst met enorm veel diversititeit: Peugeot Vandecasteele Kortrijk, AZ Delta Roeselare, WZC Blijvelde Kortemark, Topmotors Roeselare, Triamant Geluwe, De Steelander Harelbeke, Trainingscenter Club Brugge, Bank van Breda Kortrijk, Renault Roeselare,…”

Maar ook particulieren woonprojecten of architecturale pareltjes komen bij ons zeer vaak voor. Met andere woorden, elke sector kan bij ons terecht.

We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen

 • “Heel goede begeleiding. Tegelbedrijf Devos denkt mee bij de invulling van uw woning, met aandacht voor de persoonlijke smaak. Een echte aanrader.”

  Jonas D.

 • "Superservice! Een firma die echt elk project mooi en tot in de puntjes wil afwerken. Netjes afgewerkte showroom met zéér ruime keuze aan topproducten! Personeel helpt echt meedenken tot in detail. Heel fijne samenwerking mee gehad!"

  Kenny V.

 • "Heel veel keuze & zeer vriendelijk!"

  Eva L.

 • De expertise en het ruime aanbod van Tegelbedrijf Devos heeft al meermaals mee geleid tot succesvolle projecten voor gelukkige bewoners.

  Bulcaen B. (witblad)

 • Tegelbedrijf Devos heeft onze badkamer omgetoverd met schitterende pastelkleurige tegels. De kwaliteit is top en het resultaat is prachtig! Een aanrader.

  Julie D.

 • Heel goede begeleiding. Tegelbedrijf Devos denkt mee bij de invulling van uw woning, met aandacht voor de persoonlijke smaak. Een echte aanrader.

  Gretel C.

Elke dag geven wij het beste van onszelf.

Een stiel waarbij oog voor detail centraal staat.

Project Leietop te Deinze, video productie door MVL Media Group.

Vosje
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×