​Natuursteen

Deze tijdloze tegel wordt ontgonnen uit rotsen en platen. Natuursteen heeft een uiterst unieke look, doordat iedere steen anders is. Natuursteen is klassevol en zorgt voor karakter in je woning. Voor natuursteen zoals marmer werken we internationaal, zo kunnen we exclusievere marmer uit Italië bij Tegelbedrijf Devos aanbieden.

Pebbels

Onze Pebblesreeks is afkomstig uit Polynesië en creëert een instant vakantiegevoel. Deze rivierkeien zijn uniek in ons assortiment en zowel vol als plat te verkrijgen in diverse kleuren. Een extra voordeel? Ze creëeren een antislipeffect.

Keramisch

Wanneer je onderhoudsgemak verkiest, zit je goed bij keramische tegels! Deze tegel is kras- en slijtvast. Belangrijk bij keramische tegels is de kleur van het voegsel, in ons aanbod heb je keuze uit maar liefst 40 verschillende kleuren. Het juiste kleur voegsel bij de juiste tegel zorgt voor een professionele look.

Mozaïek

De laatste jaren stijgt mozaïek alsmaar meer in populariteit. Het levendige karakter van de steen zorgt voor een unieke en zuiderse uitstraling in jouw keuken of badkamer. Mozaïek is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen zoals glas, parelmoer, keramiek en natuursteen. De vele kleuren en effecten dat mozaïek creëert zorgt telkens voor een persoonlijke en unieke touch in jouw woning.

Zellige

Zellige, of Zellij in het Arabisch, is een authentieke Marrokkaanse mozaïekvorm uit de Fez-regio. De klei wordt gekneed met water en de hand, om daarna aan open lucht te drogen vooraleer het te gebakken. Bij de afwerking wordt er een laagje glazuur aangebracht en ter afwerking wordt iedere tegel schuin afgekapt, hierdoor kunnen ze bijna vrijwel zonder voeg geplaatst worden. Wat Zellige uniek maakt, is dat geen enkele tegel op elkaar lijkt en dat er een zeer luxueuze en Oosterse uitstraling gecreëerd wordt.

Meer info?

Wenst u begeleiding op maat bij de keuze van uw wandtegel? Contacteer ons hier.

Specials

Mutina

Mutina is producent van tegels met een uitzonderlijke kwaliteit. Deze exclusieve tegels zijn ontworpen door jonge, getalenteerde designers. Mutina is een Italiaans project dat technologie, ambachtelijke keramiek en design verenigt om zo tot een hoogwaardig product te komen. Lees meer.

Cotto Etrusco

Deze Italiaanse, handgemaakte terracotta tegels zorgen voor een luxueuze en moderne look. Cotto Etrusco zijn tegels vervaardigd uit exclusieve natuurelementen en dus een perfecte basis voor jouw hoogstaand woonproject.

Gigacer

Gigacer is een Italiaanse tegelproducent die zich focust op tegels van grootformaat. De tegels zijn van zeer hoge kwaliteit en slijtvast. Ze hebben reeds verschillende series op de markt, zoals Stone, Made, Made Deco, Gigacer Up en Concrete, waarvan deze laatst genoemde hun populairste serie is. Gigacer is leverbaar in normale vloertegel dikte (12mm) of in dunne vloertegel (4,8mm).