Maatwerk

Tabletten gemaakt uit natuursteen bieden wij aan in verschillen soorten, zoals zandsteen, basalt, kwartsiet, leisteen, kalksteen, graniet en marmer. Nieuw bij de marmertabletten is dat deze op voorhand behandeld worden tegen vlekken doormiddel van een  QTOP+ behandeling.

Naast natuursteen maken we ook werkbladen uit keramiek, wat voor een zeer natuurlijke look and feel zorgt in uw keuken. Een keramiek blad is kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk doordat ze kras-, water- en vlekbestendig zijn.

Toch liever een tablet in composiet? Ook deze optie is bij ons te verkrijgen. Composiet is in feite een samenstelling van kunststof en natuursteen die door kunsthars worden gebonden. Het grote voordeel hiervan? Hygiëne, door de hoge dichtheid kunnen bacteriën en andere schadelijke stoffen namelijk niet doordringen in het werkblad.

Trappen

Een trap is het visitekaartje van je woning of bedrijf.  Het is een blikvanger als je een ruimte binnenkomt en creëert de sfeer voor jouw ruimte. Sinds enige jaren zien we de traphal niet langer als een noodzakelijke ruimte van het huis, maar eerder als een ruimte met een echte eyecatcher in. Zo krijgen mensen meteen een 'wow'-gevoel als ze je woning of bedrijf betreden. 

Bij Devos tegelbedrijf kan je terecht voor trappen in natuursteen en keramiek. Ze zorgen wij ervoor dat je trap generaties lang kan meegaan. Daarnaast is een trap in natuursteen of keramiek een duurzame keuze. Het geeft heel wat karakter aan je traphal.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom langs in onze showroom

Meer info?

Wenst u begeleiding op maat bij de keuze van uw maatwerk? Contacteer ons hier