Vloertegels

​Een klassiek parket, natuursteen vloer of toch liever keramische tegels? Welke tegelsv voor mijn badkamer? Geen evidente keuze als je het ons vraagt, daarom begeleidt ons ervaren team je maar al te graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe vloerbetegeling. Dankzij onze professionele adviezen wordt je nieuwe vloer zeker en vast een veelbesproken onderwerp telkens wanneer mensen over de vloer komen. 

Ontdek onze vloertegels

Wandtegels

Een wandtegel wordt vaak gekozen in functie van de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Een vochtbestendige tegel bijvoorbeeld in de badkamer, een gemakkelijk te onderhouden tegel in de keuken... Naast het praktische, kiezen we ook voor een esthetisch mooie wandtegel. We bieden meer dan enkel wandtegels voor keukens of badkamers aan. In ons aanbod hebben we heel wat specials om jouw woning een unieke look te geven.

Ontdek onze wandtegels

Parket

Met keuze uit keramisch parket en houten parket tover je je woning in no-time om tot een gezellige en warme plaats. Ideaal is dat je met gemak vloerverwarming onder je parketvloer kan installeren. Een authentieke look en feel in jouw woning! 

Ontdek ons parketaanbod

Buitenbetegeling

De juiste buitenbetegeling zorgt ervoor dat je tuin net dat tikkeltje meer vakantie uitstraalt. Belangrijk om weten is dat buitenbetegeling dikker is dan de binnenbetegeling van een huis, maar je kan je keramisch parket van binnen bijvoorbeeld wel doortrekken tot op je terras buiten. Benieuwd naar onze buitentegels? 

Ontdek onze buitentegels

Tabletten & trappen

Naast vloer- en wandbetegeling kan je bij ons ook terecht voor trappen en tabletten, beiden te verkrijgen in natuursteen en keramische steen.

Ontdek ons maatwerk

Eigen plaatsingsdienst

Eén van onze grootste kwaliteiten is dat wij beschikken over een professioneel plaatsingsteam. Ons team bestaat uit een dertigtal ervaren plaatsers nauw samenwerken die met veel zorg en oog voor detail, een perfecte afwerking garanderen in je bouwproject.