logo.svg

Historiek

Tegelbedrijf Devos is opgericht in 1986. In de beginjaren deden we enkel de plaatsing van vloeren en wandbekleding, vooral voor sleutel-op-de-deur bedrijven. Een eigen toonzaal hadden we toen nog niet. De klanten werden steevast doorverwezen naar de showroom van de leveranciers-groothandels. 

 

Geleidelijk aan zijn we begonnen met zelf tegels te verkopen. Eerst gebeurde dit in een bescheiden showroom van amper 250m². In 2001 hebben we een toonzaal van 920 m² gebouwd. Midden 2008 hebben we die dan uitgebreid met 360m² om nog meer op de vraag van klanten te kunnen inspelen. Vandaag de dag kunnen onze klanten genieten van een gevarieerd assortiment in de uitgebreide showroom en het terraspark, samen goed voor 1500m² aan tegelplezier.

 

Daarnaast zijn we onze eigen plaatsingsdienst ook blijven uitbreiden met ervaren medewerkers. Op dit moment bestaat onze plaatsingsdienst uit een dertigtal plaatsers. Ze zorgen voor een feilloze plaatsing, met oog voor detail en een perfecte afwerking. 

Onze doelgroep

Wij richten ons vooral op particulieren, architecten, interieurarchitecten en projectontwikkelaars. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te adviseren en te begeleiden vóór, tijdens en na de aankoop.