logo.svg

Ervaren vloerders gezocht

 

Tegelbedrijf Devos brengt uw interieur tot leven

Tegelbedrijf Devos uit Kortrijk is al meer dan 30 jaar een betrouwbare naam in bevloeringswerken. Bij ons vindt u oneindig veel inspiratie voor de keuze van uw vloer- en wandbekleding. Ons aanbod is dan ook bijzonder groot en altijd up-to-date. 

 

Wij bieden een totaalassortiment aan van vloeren en wandbekleding voor zowel binnen als buiten:

 

Keramische tegels

Natuursteen

Cementtegels

Mozaïek (glas, keramisch, natuursteen en parelmoer)

Zelliges

Parket in hout en steen

Terrasbetegeling

Tabletten en maatwerk in composiet, natuursteen en keramiek

 

Één van onze grootste kwaliteiten is dat wij beschikken over een eigen professionele plaatsingsdienst. Onze  plaatsingsdienst, die bestaat uit een dertigtal ervaren medewerkers, zorgt voor een feilloze plaatsing, met oog voor detail en een perfecte afwerking. Onze ervaren werfleiders met een sterke technische knowhow, ook op vlak van vloerverwarming en waterdichte douches, zorgen voor een vlotte communicatie tussen uzelf en onze dertigtal plaatsers. Wij hebben een groot respect voor deadlines en dit zorgt ervoor dat u goed kan plannen.

 

Daarnaast kunt u ook genieten van interieuradvies en begeleiding op maat. Onze jarenlange ervaring vertalen wij in eerlijk, pragmatisch en professioneel advies. Dit advies verlenen wij vóór, tijdens en na uw aankoop.